Sant Cugat arrenca el 'Vincles' amb Tacho, Blaumut, Eva Sola i Meritxell Nedderman

Tot a punt pequè aquest divendres la música continuï inundant Sant Cugat


  • Comparteix:

Nedderman és una de les caps de cartell del festival de Vincles / Foto: YouTube Meritxell Nedderman

Nedderman és una de les caps de cartell del festival de Vincles / Foto: YouTube Meritxell Nedderman

El festival Vincles torna aquesta setmana amb Blaumut i Meritxell Nedderman com a caps de cartell. El cicle de música, que fa una proposta d'artistes catalans, està complementat amb la presència de cantants santcugatencs. Per tant, al Celler Modernista també hi actuaran Tacho i Eva Sola, que seran teloners. El festival Vincles, organitzat per La Pua-Oficina Musical, començarà divendres amb les actuacions de Tacho, a les 20:30 h i Blaumut, a les 22:30 h, i, dissabte, Eva Sola, a les 20:30 h, i Meritxell Nedderman, a les 22:30 h, abaixaran el teló del cicle.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

Enguany, Blaumut celebra els 10 anys de la publicació 'El Turista', el seu primer disc. El grup ha escollit el nom 'Blaumut 10' per celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. El seu concert al festival Vincles forma part de la gira que està duent a terme a tot el país amb una proposta eclèctica, variada i de qualitat.

Per la seva banda, el concert de Meritxell Neddermann forma part d'una gira exclusiva de 10 actuacions durant 2023 amb motiu de la presentació del que serà el seu segon disc d'estudi, que sortirà a la llum al setembre. Durant 2022, Neddermann ha estat la pianista de la gira internacional de Jorge Drexler i ha realitzat dues petites gires pròpies a l'Amèrica Llatina i a Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.