Aquestes són les vuit residències artístiques seleccionades per La Unió

Com a novetat de l'edició d'enguany, el pressupost total dedicat a les ajudes s'ha doblat


Temes relacionats

Oberta la quarta convocatòria de residències artístiques a La Unió (23/jun/23)

S'inicien amb retard les obres d'enginyeria del teatre de La Unió i la Sala Clavé (26/mai/23)


  • Comparteix:

Edifici del teatre La Unió / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Edifici del teatre La Unió / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

'Dies curts', de la companyia Sierpe Muda; 'Rose Bif', de la companyia Sarah Anglada; 'Dance On', de la companyia de Clara Garcia; 'Sibil-A', de la companyia d'Ancore Danza; 'BUM!', de la companyia Boia Teatre; 'Furor Curandis Non Nocere', de la companyia de Maria Moralo; 'ROTHJO', de la companyia d'Agustina Monczar; i 'Sala de Ball', de la companyia de Marina Valls són les vuit propostes guanyadores de la convocatòria de residències artístiques pel primer semestre de 2023 de La Unió Santcugatenca. Com a novetat de l'edició d'enguany, el pressupost total dedicat a les ajudes econòmiques s'ha doblat i passa de 1.500 a 3.000 euros, quantitat total que es repartirà entre els seleccionats segons les necessitats de cada projecte.

Com ja és habitual, els projectes seleccionats disposaran de recursos d'espai, com les aules i la sala d'exhibició, així com de l'espai de bar i pati a l'aire lliure. També gaudiran d'un servei d'acompanyament a la creació i confecció de projectes artístics, suport a la producció i finançament de les propostes.

Enguany, s'hi han presentat un total de 22 sol·licituds, de les quals La Unió, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat, la Xarxa de Centres de Creació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, n'ha seleccionat vuit.

El programa de residències artístiques de La Unió compta amb el suport de l'Ajuntament, la Generalitat i XarxaProd, i s'emmarca dins del viver de suport a la creació cultural. Es tracta d'un àmbit iniciat el 2022 per donar resposta a les necessitats de creadors i creadores, mitjançant la cessió d'espais i de recursos.

CONSULTA AQUÍ MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES CONVOCATÒRIES DE LA UNIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.