Blaumut i Tacho es troben a la cruïlla del Vincles

El festival ha arrencat aquest divendres amb una proposta que posa sobre l'escenari novells i veterans


  • Comparteix:

El festival Vincles ha teixit, un any més, complicitats entre propostes musicals consolidades i emergents. L'edició que ha començat aquest divendres, amb el Celler Modernista com a teló de fons, ha posat sobre l'escenari el sancugatenc Tacho (nom artístic de Sergi Aragó), que ha interpretat els seus temes a casa. 'És la meva ciutat i tinc tota la il·lusió del món', ha dit a Cugat Mèdia abans de pujar a l'escenari. Una combinació entre novells i veterans que té la benedicció dels Blaumut: 'Tots hem tingut un començament', ha dit el violinista del grup, Vassil Lambrinov.

De fet, la proposta no només ajuda a estrènyer aquests llaços, sinó que als grups amb experiència, com és el cas de Blaumut, els trasllada als inicis. Per al vocalista i guitarrista, Xavi de la Torre, aquests són concerts que els "refereixen a l'origen", quan l'acústic era la base de la seva proposta.

La pluja ha amenaçat durant bona part de la tarda la celebració d'aquests concerts, però finalment els núvols han donat una treva perquè la música pogués enlluernar el públic.

El festival, organitzat per La Pua, acaba aquest dissabte amb les actuacions d'Eva Sola i Meritxell Neddermann.




Blaumut

Són concerts que ens refereixen a l'origen, quan tocàvem en acústic. / Compartir escenari amb un artista nou sempre fa il·lusió. Tots hem tingut un començament.

Tacho

És la meva ciutat i tinc tota la il·lusió del món. A més, a Vincles hi he vingut de públic...i ara estic jo tocant!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.