Els comuns demanen explicacions a l'Ajuntament per l'elecció de la nova direcció del Teatre-Auditori

En Comú Podem diu que el govern els va assegurar en comissió informativa que el procés 'anava per a llarg'


Temes relacionats

Maria Farriol serà la nova directora del Teatre-Auditori (19/set/23)


  • Comparteix:

Interior de les instal·lacions del teatre / Foto: Cugat Mèdia

Interior de les instal·lacions del teatre / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem ha fet un comunicat aquest dimarts per demanar explicacions al govern sobre l'elecció de Maria Farriol com a nova directora del Teatre-Auditori i coordinadora de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural (OAMCCSC) sense concurs públic. Els comuns s'han mostrat molestos perquè, exposen, van interessar-se pel procés en la comissió informativa de Cultura de fa 15 dies i el govern els va dir que no tenien novetats i que la situació 'anava per llarg'. El grup també ha lamentat que el nomenament, avançat per Cugat Mèdia i sense confirmació oficial de l'Ajuntament, s'hagi produït abans de la constitució del Consell General del Centre Cultural, espai de decisió de l'organisme.

El portaveu de la formació, Ramon Gutiérrez, considera que les formes i el procediment emprat per l'Ajuntament no han estat els idonis i més, diu, 'quan en els últims temps s'ha comprovat que amb un programador i una gerent es pot confeccionar una programació de qualitat'. El mencionat Consell General del Centre Cultural, amb la participació entre d'altres de representants de les formacions polítiques, hagués estat, afirma Gutiérrez, un espai on compartir una decisió 'd'aquesta rellevància'.

Farriol és tècnica de Cultura de l'Ajuntament des de fa més de 20 anys. El 2002 va coordinar els actes del Mil·lenari i també va exercir de tècnica de Joventut. Però a allò que més temps ha dedicat Farriol és a la programació infantil dels centres culturals i ha col·laborat estretament amb el Teatre-Auditori en la programació infantil. A més, també s'ha encarregat a programar els cicles de la Xarxa de Centres Cultural i Polivalents.

En el moment de la publicació del nomenament, aquest mitjà no havia parlat encara amb l'Ajuntament d'aquesta notícia, i posteriorment encara no ha obtingut confirmació oficial de la mateixa.




Ramon Gutiérrez

Una elecció a dit, ni que sigui per veure si aquesta persona funciona.... No són procediments que ens convencin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.