'Nowhere', el nou thriller d'Albert Pintó que s'estrenarà aquest divendres a Netflix

La banda sonora del film va a càrrec dels també santcugatencs Frank Montasell i Lucas Peire


  • Comparteix:

Captura del tràiler de Netflix / Foto: Netflix

Captura del tràiler de Netflix / Foto: Netflix

Netflix estrena aquest divendres 'Nowhere', el nou llargmetratge del director de cinema santcugatenc Albert Pintó. El director conegut per Malasaña 32 i que també ha dirigit un episodi de 'La casa de papel', defineix la seva nova creació com a 'opressiva, que no et deixa respirar i que et posa en el punt de vista de la protagonista'. Els actors principals són Anna Castillo, guanyadora d'un Goya per la seva actuació a 'el Olivo' i Tamar Novas. La composició musical també té segell santcugatenc amb Frank Montasell i Lucas Peyre.

'Nowhere', és un llargmetratge de suspens que gira al voltant d'una dona embarassada i el seu marit, i el seu intent de fugir d'un país totalitari dins d'un contenidor marítim. Després de ser separats forçosament, la protagonista haurà de lluitar per la seva supervivència en ser engolida pel mar i una forta tempesta. S'enfronta a tot per salvar la seva vida, la seva filla i retrobar-se amb la seva parella.

"Fa posar en una balança el que realment importa a la vida. És una pel·lícula que espero que més enllà de ser entretinguda i una muntanya russa, també col·loqui a l'espectador en la tessitura de replantejar-se si està posant el focus en les coses importants de la vida", explicava el director, Albert Pintó, en una entrevista.

Llavors, també destacava el fet de no estrenar la pel·lícula als cinemes. Per al director, potser fa que no pugui optar a premis, però ha tingut altres avantatges com el pressupost. Per exemple, concretava, han pogut gravar escenes a alta mar, sense croma i també han pogut fer un muntatge i una edició "dignes de nominacions als Goya". També destaca la gran plataforma de difusió i les facilitats que tindrà el film per arribar a tot el món.

Després de l'estrena de 'Nowhere', Pintó també traurà de la mà de Netflix 'Berlín', l'spin off de 'La casa de papel'. Ha explicat que porta dos anys seguits amb rodatges i que, malgrat que vol descansar una època, li han arribat a les mans un guió i una oferta molt difícils de rebutjar.




Albert Pintó

Fa posar en una balança el que realment importa a la vida. És una pel·lícula que espero que més enllà de ser entretinguda i una muntanya russa, també col·loqui a l'espectador en la tessitura de replantejar-se si està posant el focus en les coses importants de la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.