Cervesa i salsitxes: l'Oktoberfest trasllada Baviera a Valldoreix

L'Espai Garden acull una cita tradicional de la vila, que arriba a la seva 9a edició amb multitud d'activitats gastronòmiques i musicals fins diumenge


  • Comparteix:

La festa se celebra a l'Espai Garden / Foto: Lali Puig (Ajuntament de Sant Cugat)

La festa se celebra a l'Espai Garden / Foto: Lali Puig (Ajuntament de Sant Cugat)

L'arribada de la tardor significa que les aixetes ragen cervesa, i a Valldoreix ho saben molt bé. La 9a edició de l'Oktoberfest ha donat el tret de sortida aquest divendres a tota una sèrie d'activitats gastronòmiques i musicals a l'Espai Garden. Una festa organitzada per l'associació de veïns de Vall d'Or i voltants de Mas Roig que s'allargarà fins diumenge en tres dies en què Baviera s'apoderarà de la vila. Concursos de vestits típics, beguda, teca i concerts fins a altes hores de la nit en una cita més que consolidada a Valldoreix. En l'anterior edició, es van consumir més de 1.000 litres de cervesa i més de 3.000 salsitxes.

La inauguració de la festa ha anat a càrrec del president de l'EMD, Juanjo Cortés, que ha recordat l'origen de l'Oktoberfest a Munic i com va arribar a Valldoreix gràcies a la comunitat alemanya que hi viu des dels anys 20 del segle passat. També hi ha participat l'alcalde, Josep Maria Vallès, i regidors de l'Ajuntament i vocals de l'EMD.

Consulta aquí la programació de l'Oktoberfest.


Juanjo Cortés

A Valldoreix des dels anys 20 del segle passat tenim una comunitat alemanya molt potent que ha participat de la vila. Ens han portat a casa nostra aquesta festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.