El Petits Camaleons es nega a deixar marxar l'estiu amb una gresca intergeneracional

Macaco, Xiula, Joan Dausà i Suu han estat alguns dels plats forts de la jornada de dissabte


Temes relacionats

La música del país i la canalla tenen una cita a Sant Cugat amb el Petits Camaleons (29/set/23)


  • Comparteix:

La tardor va començar el 23 de setembre, però si algú mig despistat passa per l'entorn del Teatre-Auditori aquest cap de setmana podria pensar-se que encara és estiu. La calor i la proposta musical del Petits Camaleons fa creure que la temporada de festivals d'estiu encara dura. La iniciativa ha omplert aquest dissabte de gresca la ciutat, amb les actuacions de Suu, Joan Dausà, Xiula, Gertrudis, Macaco i Sergi Carbonell, entre d'altres. És la 12a edició d'aquesta trobada organitzada per No Sonores i l'Ajuntament i que ha aplegat centenars d'infants acompanyats de la família per gaudir de la millor música del país en viu.

Cugat Mèdia també forma part del Petits Camaleons, dinamitzant les rodes de premsa dels artistes, on és la canalla qui fa de periodista. Aquest dissabte han passat per la sala de premsa Joan Dausà i els Xiula. Per a Dausà, actuar al festival és un repte: "És un dels concerts més difícils perquè si als nens no els interessa, giren la cara", ha apuntat. Per la seva banda, des de Xiula consideren que la iniciativa aporta "un format molt guai", on "no hi ha grans ni petits i estem tots junts".

El festival continua i acaba aquest diumenge, amb les actuacions de Balcan Paradise Orchestra, Doctor Prats, Triquell i Lildami, entre d'altres.




Joan Dausà

És un repte, dels concers més difícils perquè si als nens no els interessa, giren la cara. És un projecte molt bonic.

Xiula

Ens agrada perquè es cuida molt les famílies. El format és molt guai. Aquí no hi ha grans ni petits i estem tots junts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.