'Pedra i Sang' torna sota la direcció en solitari de Martina Vilarasau

Xavier Tor i Ricard Mariné interpretaran l'Abat Biure


  • Comparteix:

Moment de l'assaig del cor de 'Pedra i Sang' a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Moment de l'assaig del cor de 'Pedra i Sang' a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

'Pedra i Sang' es prepara per tornar a escenificar l'obra que es representarà durant les festes de Nadal al Monestir. Una 21a edició de l'espectacle que fa ja efectiu el relleu a la direcció: si l'any passat la direcció va ser conjunta entre Dolors Vilarasau i Martina Vilarasau, enguany ja pilota la nau en solitari la filla. Coincidint amb la Festa de Tardor, els membres del muntatge han donat mostra als santcugatencs d'algunes de les cançons que s'escoltaran en la representació que tindrà lloc a la Sala Capitular.

Un dels trets curiosos és que enguany hi haurà dos Abat Biure: Xavier Tor, que torna a interpretar el paper després que l'any passat no ho fes per motius de salut, i Ricard Mariné, que repetirà donant vida a un dels protagonistes de l'obra de Josep Maria Jaumà. Amb relació a això, Mariné ha fet broma que dos abats donaran més feina l'assassí Berenguer de Saltells. Qui interpreta aquest noble vingut a menys, Francesc Ollé, ha reconegut que aquest paper és "un caramel" per a qualsevol professional del món de la interpretació.

Enguany, els dies 25 i 26 de desembre es farà un passi cada dia a les 20 h. El 27 i 28 de desembre se'n farà una doble funció, la primera a les 19 h i l'altre a les 21.30 h.

'Pedra i sang' explica l'assassinat de l'Abat Biure a mans de Berenguer de Saltells, durant la Missa del Gall del 1350.


Francesc Ollé

Interpretar al personatge del Berenguer de Saltells que és un autèntic caramel per a qualsevol actor que es dediqui a això com jo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.