The Tyets actuarà a Sant Cugat en els Premis Capital de la Sardana 2023

El grup estrenarà un arranjament que la Cobla Sant Jordi ha fet de la popular cançó 'CotiXCoti' el 16 de desembre al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El grup mataroní durant el concert de Festa Major a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El grup mataroní durant el concert de Festa Major a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

The Tyets actuarà a Sant Cugat el 16 de desembre en els Premis Capital de la Sardana 2023 que se celebraran al Teatre-Auditori. El grup mataroní ho farà al costat de la Cobla Sant Jordi, que ha fet un arranjament de la popular cançó 'Coti x Coti' que veurà per primera vegada la llum en aquest acte. D'aquesta manera, el desig de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat es farà realitat. L'entitat va explicar a Cugat Mèdia al juny que la Confederació Sardanista de Catalunya havia convidat The Tyets a participar a les activitats de la capitalitat de la sardana, que enguany ostenta el municipi, per agrair l'impuls que el grup ha donat a la sardana amb el seu tema estrella, amb més de 17 milions de reproduccions a Spotify.

The Tyets, a més, rebrà un dels Premis a Iniciatives Renovadores per la seva cançó 'Coti x Coti' que combina el 'reggaeton' amb la sardana i la sonoritat de la cobla. També s'entregaran les Medalles al Mèrit, el Premi a la Dedicació, el Premi a la Continuïtat, a la Promoció i Difusió, el Premi a Mitjans de Comunicació i el Premi a la recuperació Històrica.

Els Premis Capital de la Sardana 2023 començaran a les 18 h i aniran conduïts pels presentadors de Catalunya Ràdio dels programes Sarda.net i Mans Quim Rutllant, Ester Plana, Sergi Vives i Anna Tantinyà. Per accedir a l'acte és imprescindible tenir entrada, que es pot obtenir en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.