Els Gausacs tanquen la temporada a casa amb la clàssica de 8 a la Diada de la Colla

La colla santcugatenca ha estat acompanyada pels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han posat el punt final a la temporada amb la clàssica de 8: el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7. A la 27a edició de la Diada de la Colla, els Gausacs han estat acompanyats a la plaça d'Octavià pels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants en una jornada que ha tancat un any de canvis per a la colla santcugatenca amb el relleu en el cap de colla i la presidència. A l'actuació d'aquest diumenge, la colla terrassenca ha descarregat amb solvència el 5 de 8, el 4 de 9 amb folre i el 2 de 8 amb folre, mentre que els Borinots de Sants han portat a plaça el 3 de 8, el 4 de 8 i el 7 de 7. Els camises verdes tancaran les actuacions a Terrassa.

El cap de colla dels Gausacs, Santie Pie, ha posat en valor haver tornat a portar a plaça la clàssica de 8, un fet que no passava des de fa quatre anys. En aquest sentit, Pie ha remarcat l'esforç que han fet els Gausacs per tirar endavant la colla. De cara al futur, el cap de colla ha explicat que volen tenir més presència al municipi per sumar més integrants als castellers santcugatencs.

Una temporada de nous lideratges

Amb la Diada de la Colla, els Castellers de Sant Cugat han tancat una temporada que ha estat marcada per les dimissions dels dos caps de colla anteriors, Tomàs Baldi i Marcel Serra, i del president, Enric Aguadé, a l'abril. Unes renúncies que van néixer amb la voluntat d'afavorir nous lideratges dins la colla i per impulsar el creixement dels Gausacs. Aquest pas al costat va tenir el seu efecte i va significar un revulsiu per la colla, que el setembre va escollir nou cap de colla i nova tècnica amb Natàlia Megías al capdavant.

En una entrevista a Cugat Mèdia, Megías va explicar que l'objectiu dels anteriors caps de colla de propulsar un canvi havia funcionat. "Hem recuperat gent, il·lusió i ganes. A la junta som més gent que mai, l'equip tècnic està més implicat que mai", va assegurar la presidenta dels Castellers de Sant Cugat.




Santie Pie

La valoració és molt positiva. No portàvem aquesta actuació a la plaça d'Octavià des de feia més de quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.