'Pedra i sang', el gran espectacle nadalenc de Sant Cugat

La Sala Capitular acull funcions de 'Pedra i sang' fins aquest dijous


  • Comparteix:

Veure 'Pedra i sang' és una d'aquelles coses que, com ballar el Paga-li Joan o pujar a l'ermita el dia de Sant Medir, defineix la ciutadania de Sant Cugat. La tradicional representació que recrea l'assassinat de l'Abat Biure a mans de Berenguer de Saltells durant la missa del Gall de 1350 es pot veure fins aquest dijous a la Sala Capitular del Claustre del Monestir. Martina Vilarasau dirigeix el muntatge i consolida el relleu a la seva mare, Dolors Vilarasau.

Aquest dimarts la funció és a les 20 h. Aquest dimecres i dijous hi haurà dos passis cada dia, un a les 19 h i l'altre a les 21.30 h. Les entrades costen 15 euros.

Reconeixements

Al passi previ a l'estrena de divendres, es va reconèixer amb el Gall d'Honor a l'exdirector del cor de 'Pedra i Sang' Albert Santiago. Amics de Pedra i Sang ha posat en valor la tasca de Santiago al capdavant del cor durant 13 anys en la preestrena celebrada aquest divendres a la sala capitular del Claustre del Monestir. Ha estat un guardó doble, ja que també s'ha posat en valor l'aportació de les 243 persones que en algun moment han format part del cor durant les 21 edicions que s'han representat.

D'altra banda, l'Ajuntament ha volgut reconèixer Dolors Vilarasau per ser l'alma mater de 'Pedra i Sang'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.