Víctor Biete, nou president dels Castellers de Sant Cugat

Biete encapçalarà la colla santcugatenca els dos pròxims anys amb Santi Pie, que continua de cap de colla


  • Comparteix:

Santie Pie i Víctor Biete, després de l'assemblea dels Gausacs / Foto: Cedida

Santie Pie i Víctor Biete, després de l'assemblea dels Gausacs / Foto: Cedida

Els Castellers de Sant Cugat ja tenen nova junta i nova tècnica per tirar endavant el projecte de la colla les pròximes dues temporades. Els Gausacs van celebrar diumenge l'assemblea general ordinària i van elegir Víctor Biete com a president i van ratificar com a cap de colla Santi Pie, que ja va agafar el relleu a la tècnica el passat setembre després de la renúncia dels dos caps de colla. Tots dos encapçalaran un equip de més de 50 persones amb l'objectiu de 'recollir els fruits de cara a la segona part de la temporada', que té lloc de setembre a novembre. El projecte va ser elegit amb un 96% dels vots d'un total de més de 70 assistents a la votació.

En declaracions a Cugat Mèdia, Biete ha marcat el creixement del volum social de la colla com a principal objectiu d'aquesta nova etapa. "Creiem que això pot ser la clau per tornar a enfilar el camí, tornar a créixer i tornar a fer-nos grans", ha dit el president dels Gausacs. En aquest sentit, Biete ha explicat que han "escoltat molt què volia la colla després d'una etapa que ha sigut complicada".

Pel que fa a les actuacions que la colla portarà a plaça, Biete ha apuntat que volen consolidar els de la temporada passada per començar a treballar castells nous. Tot plegat en un any de concurs, i és que enguany tornar a celebrar-se el Concurs de Castells a Tarragona. En aquest sentit, el president dels Gausacs ha remarcat que això suposa "avantatges, però també limitacions. "Ens ha passat que els anys que hi ha concurs, la colla es desinfla després de l'actuació a Tarragona. La temporada acaba amb l'última diada, no amb el concurs".

Els Gausacs donaran el tret de sortida oficial a la temporada d'actuacions el diumenge 10 de març, a Sants, amb motiu de la Trobada de Colles de Sant Medir. Abans, però, participaran en l'Aplec de Sant Medir el 3 de març. També organitzaran una calçotada popular oberta a tothom el diumenge 18 de febrer.



Víctor Biete

Sembla que ja comença a haver canvis. S'ha aconseguit preparar una junta i una tècnica amb un volum gran de gent. Dins de l'equip hi ha una gran massa social participant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.