Els festivals Vincles i Angular no es faran aquest 2024 per les retallades de pressupost

La regidora de Cultura, Núria Escamilla, ho ha explicat al programa 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Elena Gadel actuant al festival Vincles del 2021 / Foto: Ajuntament

Elena Gadel actuant al festival Vincles del 2021 / Foto: Ajuntament

El festival de música clàssica Angular i el festival de música d'autor Vincles, que reunia músics consagrats amb joves promeses, no es podran fer aquest 2024. Així ho ha explicat al programa 'Molta Comèdia' de Ràdio Sant Cugat la regidora de Cultura, Núria Escamilla, que ha lamentat haver de fer aquest pas per la situació econòmica. També ha dit que enguany les 'Lectures a la fresca' sí que mantenen, i inclús augmenten una mica, el pressupost de manera excepcional, ja que enguany celebren la 20a edició. Escamilla també ha explicat que de cara al 2025 la idea no és recuperar tot allò que s'ha hagut de retallar aquest 2024, sinó 'fer una reflexió per redimensionar i fins on es pot arribar amb els diners de tots'.

"Hi ha una gran dificultat econòmica a l'Ajuntament, i em sap greu perquè arribar a la regidoria i haver de dir a actes i festivals que aquest any no podrà ser és molt difícil. O dir-li a una entitat, 'aquest any tens un 10% menys', això és molt dur", ha comentat la regidora de Cultura i Esports al 'Molta Comèdia'.

El festival Angular passarà a ser bianual, segons ha acordat l'Ajuntament amb la seva organitzadora, Patrícia de No. Escamilla confia que l'any que ve sigui diferent d'aquest 2024, però també ha volgut aclarir que el 2025 "no obrirem l'aixeta, sinó que redimensionarem el que havíem fet, i farem segons el que tinguem. No hem de fer volar coloms i hem de ser realistes amb el que tenim".


Núria Escamilla

Hi ha una gran dificultat econòmica a l'Ajuntament, i em sap greu perquè arribar a la regidora i haver de dir a actes i festivals que aquest any no podrà ser, és molt difícil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.