'Arrimaeta', la cançó en català de Tacho que s'ha fet viral a les Falles

El trombonista, tot i nèixer a València, viu i treballa a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de Tacho als videoclip d'

Imatge de Tacho als videoclip d'"Arrimaeta" / Foto: Captura del videoclip d'"Arrimaeta" a YouTube

Tacho; el projecte musical del santcugatenc d'origen valencià, Sergi Aragó; està 'petant-ho' amb la seva nova cançó 'Arrimaeta', que inclou els temes 'La Bachateta' i 'Xiqueta meua'. Els temes, que combinen bachata i pasdoble, s'han popularitzat durant les Falles de València d'enguany ja que la lletra parla sobre els tòpics i l'ambient d'aquesta festa. Els temes sona a les comissions falleres de molts carrers de la capital valenciana, a la megafonia dels principals actes, cada dia a la Mascletà, i, fins i tot, s'ha pogut escoltar a l'inici d'un partit del València a Mestalla.

Sergi Aragó és un trombonista valencià, però viu des de fa anys a Sant Cugat. Més enllà de la seva carrera en solitari, ha acompanyat artistes com C. Tangana, Suu i Nil Moliner, i a grups com Buhos i Doctor Prats.

La cançó és en català i s'ha convertit en tot un èxit en una edició de la festa valenciana amb més presència del castellà. De fet, l'himne de la festa fallera "València en falles", s'ha tornat a cantar enguany en castellà, amb la versió de Vicente Ramírez.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.