Marina BBface & The Beatroots tornen per la porta gran després de set anys de silenci

La banda santcugatenca ha publicat un avançament del seu nou disc que repassa


  • Comparteix:

Marina BBface en el videoclip de

Marina BBface en el videoclip de "Little by little". Font/ Marina BBface

Després de set anys de silenci Marina BBface & The Beatroots estrenen nou single, 'I Give Too much'. És la primera entrega del pròxim disc 'Younger' que es publicarà el 12 d'abril i que fa un viatge pel camí personal de la cantant. Amb una formació en part renovada, mantenen el seu estil habitual i opten per combinar el funk, soul i rock. A través de 'I give Too Much' la cantant llença un missatge de crítica a totes aquelles relacions volàtils, els 'gairebé' i les 'situationships'. L'última publicació de la banda va ser el passat 2017 amb 'How Far You Can Go'.

La presentació del disc es farà el pròxim 5 d'abril al club de Jazz Jamboree de Barcelona i està previst que actuïn a altres localitats de Barcelona i de l'Estat espanyol. La banda va néixer el 2013 i un any després publicava el seu primer disc que els va portar de gira per tota Espanya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.