El quintet 'Jazzta Calentito' porta la fusió del 'latin jazz' i el flamenc a l'Escola de Música


  • Comparteix:

El grup liderat pel pianista santcugatenc Jordi Barceló ha tancat la temporada del Cicle de Música de Cambra

El grup liderat pel pianista santcugatenc Jordi Barceló ha tancat la temporada del Cicle de Música de Cambra

El quintet 'Jazzta Calentito', liderat pel pianista santcugatenc Jordi Barceló, ha tancat la present temporada del Cicle de Música de Cambra amb un concert a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La proposta d'aquest grup pren com a base el jazz, però s'endinsa en el món de la fusió i s'acosta a altres estils, com el flamenc.

La present temporada del Cicle de Música de Cambra s'ha tancat amb el quintet 'Jazzta Calentito', encapçalat pel santcugatenc Jordi Barceló, reconegut pianista, compositor i director de la Cotton Club Big Band. La seva formació ha ofert aquest dijous a l'Escola Municipal de Música un concert de Latin Jazz, acompanyat dels músics Agustí Palà, Àngel Pujol, el 'Compota' i Jordi Fiol.

El grup ha mostrat un concepte d'espectacle on la barreja entre els estils més calents, com el jazz modern i el flamenc, reflecteixen l'era de la comunicació actual amb la unió musical entre les diferents cultures. Escoltem Jordi Barceló.

Jordi Barceló

El concert mostra una barreja entre el so mediterrà i la fusió amb el jazz, la música cubana i el Flamenc, que resulta una fusió bastant potent.


El quintet de Barceló ha ofert composicions pròpies, com 'Arabesque', 'El bebè' i 'Andaluciam', que mostren els seus referents musicals, entre els quals destaquen pianistes com Michel Camillo i Chick Corea. Jordi Barceló.

Jordi Barceló

Les peces no són gaire conegudes, ja que son composicions meves. Composar no es una cosa que es faci d'un dia per l'altre, sinó que es un treball. Per aconseguir aquest repertori he estat deu anys.


Recordem que la present temporada del Cicle de Música de Cambra ha inclòs també un recital de Lied, on la soprano Mariona Benet va mostrar un gran domini de la veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.