La companyia Catacrac omple el Teatre Auditori amb l'adaptació de la Blancaneus


  • Comparteix:

El proper 22 de maig arriba la Ventafocs al Teatre Auditori

El proper 22 de maig arriba la Ventafocs al Teatre Auditori

El Teatre Auditori ha estat aquest diumenge l'escenari de l'obra la Blancaneus representada per la companyia Catacrac. L'espectacle, adreçat a tots els públics, és una adaptació del conte tradicional i ha aconseguit la participació i els aplaudiments de tots els assistents.

La companyia teatral Catacrac ha portat aquest diumenge a Sant Cugat la seva particular adaptació del conte tradicional de la Blancaneus, un muntatge elaborat per tots els membres d'aquest petit grup teatral . El seu director i un dels actors, Fredi Badell, ha explicat que la intenció és atraure tan als grans com als més menuts.

Fredi Badell

És per tots els públics perquè els grans a Sant Cugat han rigut molt perquè hi ha troços més destinats als nens i d'altres que els grans entenen més.


Al llarg de la representació els membres de Catacrac han intentat fer participar a tot el públic preguntant-los directament i acompanyant-se de la música. Les escenes que més expectació han causat han estat la de la poma on tots els nens han intentat persuadir a la protagonista que no se la mengés, i la del petó final. Fredi Badell ha mostrat la seva satisfacció perquè tot i ser un cap de setmana difícil han aconseguit una entrada important i esperen repetir futures actuacions al Teatre Auditori.

De moment, els nens i nenes santcugatencs podran gaudir el proper diumenge 22 de maig de l'adaptació de la Ventafoncs de Benet i Jornet al Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.