La Llibreria Alexandria presenta les 'Lecciones de ausencia' de Teresa Martín Taffarel


  • Comparteix:

El poemari versa sobre l'absència i les seves diferents manifestacions

El poemari versa sobre l'absència i les seves diferents manifestacions

L'absència i les seves diferents manifestacions i aspectes han estat els protagonistes de la presentació del llibre 'Lecciones de ausencia' de l'argentina afincada a Barcelona Teresa Martín Taffarel. En un petit acte a la llibreria Alexandria, s'ha pogut fruir de la lectura d'algun dels poemes que composen aquest tercer poemari així com dels comentaris de l'autora, de l'escriptor veneçolà Ednodio Quintero i de l'editora d'aquest volum.

En ambient íntim, la escriptora argentina Teresa Martín Taffarel ha presentat a la llibreria Alexandria el seu darrer recull de poemes, titulat 'Lecciones de ausencia'. Al llarg de 82 poemes, dividits entre un inicial, un cos de 80 i un final, l'autora fa un recorregut per les diferents àrees y els diferents àmbits de l'absència, com poden ser els instants o les llunyanies. Escoltem Martín Taffarel.

Teresa Martín Taffarel

El tema és l'absència en les distintes dimensions i aspectes com els instants, els desvels, les llunyanies o els comiats. Tot allò que ens parla d'absència


L'acte ha estat introduït per Olga Martínez de l'editorial Candaya, que ha presentat l'escriptora i que ha donat pas a l'escriptor veneçolà Ednodio Quintero, primer novel·lista editat per l'editorial i que ha repassat alguns aspectes del llibre de poemes.

L'autora, de la seva banda, ha destacat que si bé cultiva també altres gèneres com l'assaig o els contes, el seu compromís és amb la poesia. El que per ella és un rescat i una recerca interior. Una manera de viure i de sentir.

Teresa Martín Taffarel

La poesia és una manera de viure, d'instal·lar-se en el món i de trobar-me a mi mateixa. La poesia soc jo.


L'autora també ha volgut fer esment al fet que el llibre ve acompanyat per una sèrie de pintures que l'il·lustren a càrrec del pintor de l'Alcazar de San Juan Giordano Vaquero Campos i d'un CD amb música Diego i Dídac Rocher, Carme Castellano y Gisela Albet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.