El compositor Salvador Brotons explica els reptes de la música contemporània


  • Comparteix:

Els reptes de la música contemporània van centrar la xerrada que va inaugurar ahir la segona edició del Cicle de Música i Cant Carme Talleda. La xerrada, a càrrec del compositor Salvador Brotons, és la primera de les 4 cites que el centre musical ha programat per aquesta setmana.

El compositor Salvador Brotons ha acudit, com sempre, a les convocatòries de la seva amiga, Carme Talleda. La col·laboració de Brotons va traduir-se en una conferència que va dibuixar el futur dels nous compositors. Un futur que passa per referències fonamentals com la deixada pel català Xavier Monsalvatge. Ho explica Salvador Brotons:

Salvador Brotons

La trajectòria de Xavier Monsalvatge serà una de les influències més rellevants del segle XXI


La xerrada, que va incloure l'audició de fragments de l'obra de Brotons, també va servir per a mantenir un debat amb els assistents. La conferència va aprofundir en el panorama musical del segle 20 i 21. Salvador Brotons:

Salvador Brotons

A la música del segle XX hi ha hagut una diferència d'estils i estètiques que es mantindran al segle XXI


La propera cita de la Segona Edició del Cicle de Música i Cant Carme Talleda serà un concert coral a càrrec d'Estudi 20-Cor amb peces d'autors contemporanis i acompanyament de piano. L'espectacle, dirigit per Rosa Maria Ribera, començarà a 2/4 d'onze a l'Aula Magna de l'escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El preu de l'entrada és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.