Valldoreix comença avui el seu cicle de cinema a l'aire lliure


  • Comparteix:

El cinema a l'aire lliure és la formula que proposa l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix per aquest estiu. El cicle de cinema proposa un total de 9 films que es projectaran fins a finals d'agost.

Cada divendres, a 2/4 d'onze, els santcugatencs tenen una cita amb el setè art a la Plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. L'EMD proposa títols de tots els gèneres: des del drama de "Atando cabos" a la comèdia de "La maldición del escorpión de Jade".

Tampoc faltarà el cinema històric, amb "Juana, La loca"; i les propostes infantil de "Shrek" i "Harry Potter y la piedra filosofal". També hi ha films més arriscats com el musical "Moulin Rouge" i el thriller "Vidocq", guanyador de l'últim festival de Sitges. Aquest film francès interpretat per Gerard Depardieu i Inés Sastre serà el títol que es projectarà aquesta nit.

El cinema a l'aire lliure també proposa dues projeccions que també s'ofereixen al "Cinema a la fresca" que organitza l'Ajuntament. Parlem de "El senyor dels anells" i "El hijo de la novia".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.