Sant Cugat encara és una ciutat dormitori, segons Josep Canals


  • Comparteix:

L'escassa afluència de públic a la tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català, que es va acomiadar ahir de la nostra ciutat, s'explica perquè Sant Cugat continua sent una ciutat dormitori. Segons el director de la mostra, Josep Canals, aquesta és una de les raons per les quals l'elevat nivell d'activitat cultural de Sant Cugat no aconsegueix convocar al gran públic.

Tot i que Josep Canals no ha volgut parlar de xifres concretes, l'afluència de públic a la Biennal d'Art Contemporani ha estat lluny de la que es podia esperar. Segons el director de la mostra, la nostra ciutat no ha aconseguit generar una dinàmica cultural pròpia i encara és una ciutat dormitori.

Josep Canals



La mostra d'art contemporani s'ha pogut veure a Sant Cugat des del passat 24 de maig. Ahir, va abandonar el claustre del Monestir per iniciar un recorregut itinerant per una quinzena de poblacions de Catalunya i Andorra. Aquest dijous, la Biennal es presenta a Girona, i a partir del dia 12 es podrà veure a Camprodon. El director de la mostra, Josep Canals, considera que l'exposició oferirà una bona imatge de la nostra ciutat, malgrat que a nivell local el ressò de públic ha estat escàs.

Josep Canals



La Biennal aplega una trentena d'obres d'artistes menors de 35 anys i ofereix un reflexe de les noves tendències de l'art contemporani. El recorregut itinerant de la mostra acabarà el mes de desembre del 2003 a la ciutat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.