40 joves participen al camp de treball al castell de Canals


  • Comparteix:

Amb motiu de l'any del mil·lenari, l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix organitza un camp de treball arqueològic per a joves entre 14 i 17 anys al castell de Canals. Les activitats tenen una doble vessant formativa i lúdica.

El camp de treball permet donar a conèixer a un total de 40 nois i noies com era la vida al castell de Canals en plena època medieval a través de les seves restes, catalogades d'interès nacional. A més, aquests joves podran fer feines de restauració del patrimoni de Valldoreix. El camp s'estructura en dues tandes de vint joves cadascun, la meitat dels quals són santcugatencs i la resta provenen d'altres indrets de Catalunya. Segons Ester Salat, una de les monitores del camp, aquestes trobades permetran posar les troballes a l'abast de tota la població i a continuar aquestes activitats amb joves els propers anys:

esther salat



Segons han explicat els responsables del camp, el gran interès dels joves per l'arqueologia fa que la comunicació del grup sigui molt gran i que per a tots, les feines que realitzen al castell de Canals representin una molt bona experiència. A banda de les activitats de recerca al castell, els joves participen en activitats més lúdiques, com excursions per la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.