Un cicle de guitarra clàssica omplirà de música el Claustre del Monestir durant quatre setmanes


  • Comparteix:

El concert inaugural es farà aquest divendres, dia 9 de setembre

El concert inaugural es farà aquest divendres, dia 9 de setembre

El Claustre del Monestir serà l'escenari del cicle de guitarra clàssica organitzat per l'ajuntament i el Centre d'Estudis Musicals Gymel. La iniciativa, que s'allargarà durant 4 setmanes, portarà a Sant Cugat des de peces musicals barroques fins a contemporànies. El concert inaugural tindrà lloc aquest divendres, dia 9, a les 22 hores, i anirà a càrrec de Yorgos Arguiriadis i Jaume Torrent.

La música omplirà una vegada més el Claustre del Monestir en motiu del cicle de guitarra clàssica que comença aquest divendres, dia 9, a partir de les 22 hores. El cicle, organitzat per l'Ajuntament i el Centre d'Estudis Musicals Gymel, portarà durant 4 setmanes consecutives peces que van des del barroc fins a composicions contemporànies.

Així, desfilaran per l'escenari del Monestir intèrprets com Yorgos Arguiriadis i Jaume Torrent en la sessió inaugural; Edwin Guevara i el Trio Villa-Lobos, en el concert del dia 16; Francesc Pareja, el dia 23 i José Galeote i l'arpista Melani Molina, en la darrera sessió que es farà l'1 d'octubre.

Pel que fa al repertori previst, aquest serà molt variat i d'èpoques diverses, permetent al públic gaudir d'obres de músics tant coneguts com Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Xavier Montsalvatge, Joaquín Turina, Manuel de Falla o Franz Schubert entre molts d'altres.

Tots els concerts començaran a les 22 hores. Les entrades anticipades es poden adquirir, des de l’1 de setembre, a la Casa de Cultura. El preu de cada concert és de 10€ i l’abonament per als quatre de 30€.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.