Frederic Cabanas prepara un nou llibre sobre Marylin Monroe per Sant Jordi del 2007


  • Comparteix:

El santcugatenc creu que aquest llibre, el quart dedicat a l'actriu, serà la seva obra 'definitiva' sobre Marilyn Monroe

El santcugatenc creu que aquest llibre, el quart dedicat a l'actriu, serà la seva obra 'definitiva' sobre Marilyn Monroe

L'artista santcugatenc Frederic Cabanas està preparant un nou llibre sobre Marylin Monroe, amb l'objectiu que es publiqui l'any 2007, quan es commemorarà el 45è aniversari de la mort de l'actriu. Cabanas, que ja ha publicat 3 llibres sobre l'actriu nord-americana, ha avançat que el projecte està basat en la seva col·lecció privada, una de les més importants del món, i que ha anat ampliant al llarg de 25 anys.

El mite de Marylin Monroe centrarà, una vegada més, el nou llibre que prepara el santcugatenc Frederic Cabanas, un dels principals col·leccionistes del món sobre l'actriu nord-americana.

Cabanas, que ja ha publicat tres llibres sobre Monroe, creu que aquest serà ja el seu llibre definitiu dedicat a l'actriu. En declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, Cabanas ha explicat que actualment està totalment implicat en el projecte, revisant els textos i les fotografies.

Frederic Cabanas

Crec que serà el llibre més important i definitiu dels que he fet fins ara


Cabanas ha explicat també que aquesta obra està basada en la seva col·lecció personal, la qual ha anat recopilant al llarg dels darrers 25 anys, i que no té res a veure amb el que ha fet fins ara. L'artista santcugatenc té la intenció de poder enllestir el nou llibre per la diada de Sant Jordi del 2007, any en què es commemoraran els 45 anys de la mort de Marylin Monroe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.