L'empresa Pioneer patrocina l'espectacle 'Instint Mozart' de la Camerata Sant Cugat


  • Comparteix:

El muntatge, que combina música, dansa i poesia, tindrà lloc el 2 d'octubre al Teatre Auditori

El muntatge, que combina música, dansa i poesia, tindrà lloc el 2 d'octubre al Teatre Auditori

L'empresa Pioneer Electronics Ibèrica i la companyia Camerata Sant Cugat han signat un conveni de patrocini per un valor de 6.000 euros per a l'espectacle 'Instint Mozart', que s'estrenarà el proper 2 d'octubre al Teatre Auditori. El muntatge combina la música, la dansa i la poesia i es basa en les obres de Mozart i Shakespeare.

L'empresa Pioneer Electronics Ibèrica patrocina l'espectacle 'Instint Mozart' de la companyia Camerata Sant Cugat, que s'estrenarà el proper diumenge 2 d'octubre a les vuit del vespre al Teatre Auditori de la ciutat.

Per al director de la companyia, Miquel Aguilar, aquesta col·laboració és 'especialment gratificant' pels components de Camerata. Aguilar ha explicat que aquest conveni demostra que no és incompatible l'èxit empresarial amb la promoció d'actes culturals.

Miquel Aguilar

És especialment gratificant pels components de Camerata. Auest conveni demostra que no és incompetible l'èxit empresarial amb actes culturals.


En el mateix sentit s'ha expressat el president i director general de Pioneer Electronics Ibèrica, Antoni Puntí, que ha destacat, a més, que després de l'èxit de l'espectacle de l'any passat, enguany havien de tornar a col·laborar amb la companyia. Puntí ha afegit que Camerata Sant Cugat és especialment sensible amb el tractament de la imatge i el so, punts positius per decantar-se a fer aquesta col·laboració.

Antoni Puntí

Va estar un plaer l'any passart col·laborar amb ells i creiem que Camerata Sant Cugat és especialment sensible amb el tractament de la imatge i els sons.


Per a l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, aquesta col·laboració demostra que la feina que fa sempre la companyia Camerata Sant Cugat és d'una gran qualitat. Recoder ha agraït el suport que Pioneer dóna, un cop més, a la companyia santcugatenca.

Lluís Recoder

Han fet una bona opció perquè la seva marca es vincularà amb una actuació de ualitat com la seva marca.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de cultura, Àngels Solé, ha explicat que aquesta col·laboració és una oportunitat excel·lent per a la cultura santcugatenca i ha afegit que és bo que el món cultural cerqui la complicitat amb les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.