'El professional' estrena amb èxit la nova programació del Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge del TNC inaugura la política de programar espectacles els diumenges a la tarda

El muntatge del TNC inaugura la política de programar espectacles els diumenges a la tarda

Prop de 500 persones han assistit, aquest diumenge, a l'estrena de la producció del TNC 'El professional' que ha encetat la nova programació del Teatre Auditori. L'obra, protagonitzada per Jordi Banacolocha i Pep Anton Muñoz, ha inaugurat, a més, una nova política d'aquest equipament de programar alguns muntatges els diumenges a la tarda.

Ambientada a la Iugoslàvia comunista, 'El professional' és una metàfora de les grans ambigüitats i contradiccions que es donen en un règim dictatorial. Des de la vessant de l'humor intel·ligent, amb els tocs agres i tendres de l'escriptor teatral serbi Dusan Kovacevic, els personatges expliquen amb les seves pròpies vivències el context històric del règim comunista de Tito.

Sota la direcció de Magda Pueyo i amb text de Jordi Galceran, 'El professional' s'ha estrenat a la nostra ciutat amb una platea del Teatre Auditori gairebé plena. L'actor Jordi Banacolocha ha valorat positivament la presentació d'aquesta obra a Sant Cugat i ha explicat que actuar a la nostra ciutat sempre és molt còmoda perquè l'emplaçament del Teatre Auditori, segons l'actor, facilita els 'fora d'escena'.

Jordi Banacolocha

Ha anat molt bé. Ens hem sentit molt còmodes. Aquí a Sant Cugat tenim una mica d'avantatge perquè l'espai és molt gran i els fora d'escena són molt còmodes.


Banacolocha ha explicat que aquesta obra és una comèdia suggestiva i amb un humor intel·ligent. En aquest sentit, ha destacat que el seu personatge és molt entranyable i que com sempre els personatges 'polièdrics' són molt macos d'interpretar.

Jordi Banacolocha

Sempre s'aprenen coses però a més aquest personatge és molt entranyable. Aquests personatges polièdrics són molt macos d'interpretar.


El muntatge 'El professional' és una producció del Teatre Nacional de Catalunya, que es va estrenar el passat 14 d'abril. Des del 18 de setembre està de gira per Catalunya i aquest diumenge ha arribat a Sant Cugat per inaugurar la nova programació del Teatre Auditori.

Amb aquesta producció de la directora Magda Pueyo s'ha encetat també una nova política del Teatre Auditori, que a partir d'aquest trimestre programarà alguns muntatges els diumenges a la tarda. El proper serà el pròxim diumenge dos d'octubre amb l'espectacle 'Instint Mozart'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.