L'Òpera de Cambra de Sant Cugat porta al Teatre Auditori els quartets dels millors compositors


  • Comparteix:

'Òpera a Quatre' inclou peces de Beethoven, Mozart, Verdi i Txaikovski, entre altres compositors

'Òpera a Quatre' inclou peces de Beethoven, Mozart, Verdi i Txaikovski, entre altres compositors

Peces de Beethoven, de Mozart o Verdi, entre d'altres, formen part del programa d'Òpera a Quatre, que tindrà lloc aquesta nit al Teatre Auditori. L'actuació va a càrrec de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat i compta amb la interpretació de quatre cantants, entre ells la soprano Mariona Benet.

'Les Noces de Fígaro' de Beethoven, 'Così fan tutte' de Mozart, 'L'Elisir d'Amore' de Donizetti o 'Rigoletto' de Verdi són alguns dels quartets d'òpera que es podran sentir aquesta nit al Teatre Auditori, de la mà de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat.

La soprano Mariona Benet encapçala el repartiment, que es completa amb la mezzosoprano Anna Tobella -que substitueix Montserrat Torruella-, el tenor Jordi Casanova i el baríton Toni Marsol. Mariona Benet destaca la importància de la posada en escena, dirigida per Joan Anton Sánchez, i de la direcció musical d'Eloi Jover.

Mariona Benet

És un concert, però com que expliquem què diuen els quartets hi ha moviment i sobretot un joc d'il·luminació dissenyat per Joan Antón Sánchez i el Teatre Auditori. I el director musical, Eloi Jover, té molta experiència.


Benet explica que les peces del programa s'han triat entre els millors quartets d'òpera de la història, i anuncia un final espectacular amb la interpretació del 'West Side Story' de Leonard Bernstein. La soprano assegura, a més, que les quatre veus que ompliran l'escenari sonaran molt conjuntades.

Mariona Benet

Hi ha tècniques diferents de treballar les veus i nosaltres estem dins la mateixa tècnica. Estem molt conjuntats i això es nota.


L'actuació, que tindrà una durada d'una hora i mitja, es farà a les 10 de la nit al Teatre Auditori i el preu de l'entrada és de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.