El Cor Infantil Sant Cugat s'endú el 3er premi del concurs internacional de cant coral de Tolosa


  • Comparteix:

La formació ha competit en la categoria de cors infantils amb 4 cors més d'arreu del món

La formació ha competit en la categoria de cors infantils amb 4 cors més d'arreu del món

El Cor Infantil Sant Cugat ha guanyat el 3er premi del 37è Certamen Coral Concurs Internacional de Tolosa, que s'ha celebrat durant el pont de Tots Sants al País Basc. La formació santcugatenca ha competit en la categoria infantil, que enguany ha comptat amb la participació de 5 cors d'arreu del món.

Els responsables del Cor Infantil Sant Cugat han fet una valoració molt positiva de l'experiència i de l'èxit aconseguit en aquest certamen, ja que es tracta d'una convocatòria d'alt nivell d'àmbit internacional. Així ho ha explicat un dels directors del cor, Oriol Castanyer, que en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' ha afegit que ells anaven a les jornades a gaudir però que estan molt satisfets dels reconeixement obtingut.

Oriol Castanyer

Estem molt contents, ha sigut una experiència molt maca, hem disfrutat multéssim i el reconeixement ha sigut molt agradable per nosaltres


El certamen, que s'organitza des de fa 37 anys, compta amb diferents categories i en total hi han participat al voltant de 25 cors d'arreu del món, 5 d'ells en categoria infantil. Pel que fa al repertori, aquests cors tenien una peça obligatòria comuna obra d'un compositor basc, i en el cas de la formació local, han optat per interpretar una altra peça d'un compositor basc, dues cançons hongareses i una peça d'un músic finlandès.

Després d'aquest èxit a Tolosa, el Cor Infantil Sant Cugat ja està pensant en nous projectes per al proper estiu, com un altre certamen a Gales i una jornada de cant coral organitzada pel Cor Cantemus a Hongria. Escoltem Oriol Castanyer.

Oriol Castanyer

En principi tenim dos objectiu en ment, que són un altre concurs al país de Gales i després unes jornades corals que organitza el Cor Cantemus d'Hongria


El Cor Infantil sant Cugat compta en l'actualitat amb un total de 49 cantaires , dels quals 44 s'han desplaçat fins al País Basc, on a banda de participar en el certamen han ofert també un parell de concerts a les poblacions d'Eibar i Ordizia, organitzades pels mateixos responsables de les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.