Ple total al Teatre Auditori en el concert de la Simfònica de Sant Cugat i la pianista Maria Lluïsa Cantos


  • Comparteix:

El Teatre Auditori registra un ple total en el concert de tardor ofert aquest divendres de mans de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la pianista Maria Lluïsa Cantos. El repertori ha inclòs una primera part romàntica, amb peces d'Eduard Grieg, i una segona meitat més agosarada que ha acabat amb un vals de la pel·lícula 'El Padrí'.

Els santcugatencs han omplert de gom a gom el Teatre Auditori en el concert de tardor d'aquest divendres. Un total de 750 persones han gaudit de les peces de l'orquestra, que ha actuat per primera vegada amb la prestigiosa pianista Maria Lluïsa Cantos. L'alcalde, Lluís Recoder, no s'ha volgut perdre el concert i ha destacat l'interés dels santcugatencs per la música.

Lluís Recoder

Quan l'Orquestra Sinfònica de Sant Cugat toca sempre és un alicient i més avui que és un dia especial perquè Maria Lluïsa Cantos és una pianista de primera línia i poder-la veure és una gran sort.


Era la primera vegada que l'orquestra santcugatenca actuava amb aquesta reconeguda pianista. Per la seva interpretació han triat una peça romàntica i una altra més espectacular. El director de l'orquestra, Josep Ferré, explica què els ha portat a triar aquestes obres.

Josep Ferre

El programa ha estat una mica determinat per la presència de la pianista i després de l'obra de Grieg hem volgut segui amb una peça més espectacular.


Ferré ha valorat molt positivament la resposta del públic santcugatenc, a qui han volgut premiar amb un vals final de la pel·lícula 'El Padrí'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.