La Casa de Cultura acull les 322 fotografies presentades al concurs de Fotoportada del 'Tot Sant Cugat'


  • Comparteix:

Anna López, Mireia Riera o Ferran Mas s'emporten els 3 primers premis

Anna López, Mireia Riera o Ferran Mas s'emporten els 3 primers premis

Anna López Romero, amb una fotografia del mercat d'Antofogasta de Xile, s'ha endut el primer premi de la 8ena edició del concurs de Fotoportada que organitza el Tot Sant Cugat. En total, enguany s'han presentat 322 instantànies, de les quals el jurat n'ha premiat 5. Des del setmanari s'han mostrat molt satisfets de la participació i han destacat tant la quantitat com la qualitat de les imatges.

El concurs de Fotoportada que organitza des de fa 8 anys el setmanari 'Tot Sant Cugat' continua sent un èxit. Així ho demostren les 322 instantànies que s'han presentat enguany al certamen i que, des d'aquesta dimarts, poden veure's exposades a la Casa de Cultura.

L'editor del 'Tot Sant Cugat', Ramon Grau, ha fet una valoració molt positiva tant de la quantitat com de la qualitat de les fotografies presentades, i ha destacat el fet que aquest certamen permet conèixer de més a prop les inquietuds i 'les mirades' dels santcugatencs.

Ramon Grau

Des del Tot estem molt contents per aquesta 8ena edició, de la qualitat i la diversitat de mirades que teniu els santcugatencs i que demostren que la gent de casa viatja molt


De cara a futures edicions, Grau ha apuntat també la possibilitat de potenciar més la fotografia d'autor, amb la incorporació d'imatges en blanc i negre.

De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat la importància d'iniciatives com aquest concurs i ha remarcat la tasca que fa des de fa 20 anys el 'Tot Sant Cugat', tant a nivell d'informar com fins i tot, segons ha dit, d'educar.

Àngels Solé

És una finestra a la nostra ciutat, una mirada molt oberta i molt diversa a tot el que passa a la ciutat. El Tot Sant Cugat ens informa, ens comunica i, tot i que és més agosarat, jo estic segura que també educa


Pel que fa als guanyadors, Anna López s'ha endut el primer premi (una càmera digital i 750 euros en revelats) per la imatge 'Mercat d'Antofogata' de Xile, El segon premi, consistent en 2 nits d'hotel a Disneyland París, ha estat per Mireia Riera, amb la fotografia 'Essència de Polinèsia'. En tercer lloc, Ferran Mas s'ha endut 2 abonaments trimestrals per al Teatre Auditori de Sant Cugat per la instantània titulada 'Records de Goa', feta a l'Índia.

El quart i cinquè guanyadors han estat Francesc Montero, amb una foto d'Egipte, i Merche Miquel, amb una imatge presa a Zanzíbar, i que s'han endut un abonament de 6 mesos al gimnàs Dir Sant Cugat i una minicadena de música, respectivament.

Tots aquests obsequis han estat possibles gràcies al patrocini i col·laboració de diferents empreses de Sant Cugat. A banda, recordem que les fotografies guanyadores s'aniran publicant a la portada del 'Tot' a partir d'aquest divendres i que totes les imatges presentades es publicaran a l'especial d'estiu que editarà la revista al mes d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.