'Pippi Langstrump' obre diumenge la programació familiar del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El musical es basa en l'adaptació teatral de l'autora del llibre, Astrid Lindgren

El musical es basa en l'adaptació teatral de l'autora del llibre, Astrid Lindgren

El musical 'Pippi Langstrump', de la companyia Lazzigags, obre aquest diumenge la programació familiar del Teatre-Auditori. El muntatge es basa en l'adaptació teatral que va fer la pròpia autora del llibre, Astrid Lindgren, i que per primera vegada s'ha portat als escenaris del nostre país i en català. L'obra es podrà veure diumenge a partir de les dotze del migdia.

El conegut personatge de la 'Pippi Langstrump', amb el seu humor corrosiu i el seu món de fantasia, cobrarà vida aquest diumenge en un muntatge musical que aposta per recuperar l'adaptació teatral que va fer la pròpia autora de l'obra amb la col·laboració del música Georg Riedel.

Es tracta, a més, d'una versió on la protagonista s'allunya força del personatge més mediàtic i rep un tractament molt més clàssic i literari. Així ho ha explicat un dels actors, Miquel Agell.

Miquel Agell

És un personatge modern, perquè va ser creat als any 40, però ha esdevingut un clàssic. I el tractament que nosaltres li hem donat és literari, ens apartat de tota la qüestió més mediàtica


El muntatge, que compta amb més de mitja dotzena d'actors, també pujarà dalt de l'escenari un grup de nens i nenes d'entre 10 i 12 anys, alumnes de l'Aula de Teatre de la pròpia companyia Lazzigags. Agell ha explicat que és una situació excepcional ja que, habitualment, aquests joves no poden acompanyar-los durant la gira.

Miquel Agell

Aquí a Sant Cugat vindran, i és excepcional perquè a la gira normalment no vénen. Però com que vam acabar temporada a Barcelona no fa ni una setmana, podran venir, i ho fan perquè ells ho han demanat



D'altra banda, la funció de diumenge compta amb un altre element afegit: la recent estrena del CD del muntatge, que ha comptat amb la participació de la coral L'Arc, de l'escola de música de Can Ponsic i dels alumnes de l'escola Nausica de Barcelona. El Cd conté el conte i les cançons del musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.