Una exposició a la Rusiñol i un llibre acosten al públic la relació entre l'art i la gastronomia


  • Comparteix:

Les preferències gastronòmiques d'una vintena d'artistes com Ava Garner, Kirk Douglas, Àngel Corella o Joan Manel Serrat es troben recollides al llibre 'Glamour, art i gastronomia a la Costa Brava' que s'ha presentat a la sala Rusiñol de la nostra ciutat. En aquesta mateixa sala es pot veure una exposició sobre la mateixa temàtica del pintor Tomàs Vilà, que es mantindrà fins el 31 de gener.

'Glamour, art i gastronomia a la Costa Brava' recull algunes de les receptes favorites de les celebritats de Hollywood que han passat per la costa catalana, però també les d'artistes del nostre país.

Els tres autors del llibre, Lluís Molinas, Tomàs Vilà i Joan Abras, han comptat amb la col.laboració de tres expertes cuineres. Segons Tomàs Vilà no acostumem a conèixer els plats preferits dels artistes i ha destacat que és important perquè 'som el que mengem'.

Tomàs Vilà

Mai preguntem als artistes el que mengen i aixó és elmés important perquè som el que mengem


Amb la presentació del llibre 'Glamour, art i gastronomia a la Costa Brava' també s'ha donat tret de sortida a la quarta exposició del pintor Tomàs Vilà. La mostra, que té el mateix títol que el llibre, es podrà veure fins a finals de mes a la Sala Rusiñol de nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.