Èxit de participació a la 'Festa de la Lectura' a la Biblioteca Mil·lenari


  • Comparteix:

Un dels finalistes llegint un fragment del seu escrit

Un dels finalistes llegint un fragment del seu escrit

La Biblioteca del Mil·lenari ha estat l'escenari de la 'Festa de la Lectura' per a infants i joves. L'acte, que forma part de les activitats programades per l'Any del Llibre i la lectura, ha permès als més petits compartir els seus escrits i lectures preferides amb el públic assistent.

La 'Festa de la lectura' és una trobada en què nens i joves llegeixen fragments dels seus llibres preferits, textos propis i poemes per mostrar la seva estimació cap a la lectura. L'acte, que ha tingut lloc durant el migdia de dissabte, ha aplegat al voltant de cinquanta nens i joves a la Biblioteca del Mil·lenari.

Entre els voluntaris que han participat en l'acte, hi havia els finalistes del Concurs de Narrativa que finalitza el pròxim dimarts amb l'entrega de premis a dos quarts de vuit de la tarda a la mateixa Biblioteca.

L'emoció i entusiasme dels més petits es respirava a l'ambient i han estat molts els que voluntàriament han llegit o cantat alguna cançó dalt de l'escenari. L'encarregada d'amenitzar aquesta activitat, mestre d'educació primària, ha destacat la gran participació del nens i sobretot ha qualificat l'acte de molt positiu per aquests nens.

Tot el que sigui vivències relacionades amb la lectura és fantàstic. És una experiència molt bona que els fa créixer com a persones del món que volem.


Els joves participants han mostrat en tot moment la seva fascinació per la lectura i hem fet un recull d'algunes de les seves opinions sobre aquesta festa, les seves lectures preferides o textos redactats per ells mateixos.

Nens i nenes participants de la Festa de la Lectura


L'acte ha acabat amb un fort aplaudiment per a tots els joves participants que han col·laborat en aquesta primera 'Festa de la Lectura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.