'La cabra o qui és Sylvia' de J.M. Pou arriba avui al Teatre-Auditori per fer viatjar el públic a través e les emocions


  • Comparteix:

El darrer èxit de l'actor i director Josep Maria Pou, 'La cabra o qui és Sylvia?', arriba a les deu d'aquesta nit al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. El muntatge, basat en un text d'Edward Albee, està interpretat pel mateix Pou i per Marta Angelat, Pau Roca i Blai Llopis, i ha rebut una molt bona resposta tant per part de la crítica com per part del públic.

La capacitat de comprensió i la tolerància i els seus sentiments oposats són els grans protagonistes d'aquesta obra que Josep Maria Pou va engegar com 'una aventura personal' i que ha estat molt ben acollit pel públic.

El text d'Edward Albee comença presentant el que sembla una parella perfecta i una vida perfecte. Una il·lusió però que es trenca quan el marit confessa estar bojament enamorat d'una cabra. A partir d'aquí, l'obra planteja una reflexió sobre la naturalesa humana i sobre sentiments tant comuns com l'amor, la gelosia o els ideals, d'una manera devastadora i provocativa.

Per al director i actor del muntatge, Josep Maria Pou, es tracta d'una proposta que passa de la comèdia més elegant i sofisticada a la comèdia negra i a la tragèdia més absoluta, obligant als espectadors a fer un frepant viatge per nombroses emocions.

Josep Maria Pou

Aquest pas de la comèdia a la tragèdia en 1 hora i 40 minuts jo no l'havia vist en cap autor, i el que em fa més feliç és veure com el públic cada dia fa aquest viatge


Josep Maria Pou ha assegurat que el text d'Albee, autor d'obres tan coneguda com 'Qui té por de Virígina Woolf?', continua sent plenament vigent i provocador més de 40 anys després de la seva estrena.

L'actor ha volgut remarcar també la bona resposta que està tenint per part del públic i que a la nostra ciutat ha suposat que s'hagin exhaurit totes les entrades.

'La cabra o qui és Sylvia?' es podrà veure al punt de les 22h al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.