La directora santcugatenca Judith Colell acaba el rodatge de la pel·lícula '53 días de invierno'


  • Comparteix:

La directora santcugatenca Judith Colell ha finalitzat el rodatge de la pel·lícula '53 días de invierno', que compta amb un ventall d'actors molt reconeguts com Sílvia Munt, Mercè Sampietro i Àlex Brendemühl. Es tracta d'un film coral que explica els 53 dies de la vida de tres personatges que arriben a tocar fons però que amb menor o major mesura se'n surten.

'La història de petits drames quotidians, que tots podem viure i que fa que l'espectador es pugui identificar amb els personatges' és com ha definit la directora santcugatenca Judith Colell la seva darrera pel·lícula, titolada '53 días de invierno'. El rodatge ha finalitzat recentment després de sis setmanes en diferents localitzacions de Barcelona i s'espera que estigui llesta la tardor vinent.

Colell ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' que es tracta d'un melodrama urbà que presenta les històries de tres personatges que tenen en comú la soledat i que arriben a tocar a fons. Colell, a més, s'ha felicitat per la categoria dels actors i actrius del repartiment com Mercè Sampietro, Sílvia Munt, Àlex Brendemühl, Aina Clotet o Joaquim Almeida, dels qui ha dit que han entès perfectament els seus personatges.

Judith Colell

És el repartiment ideal. Estan tots estupendos i tothom ha entès el seus personatges. He tingut molta sort de comptar amb ells perquè la pel·lícula és el que és gràcies als actors que l'han fet.


De la seva banda, l'actriu valldoreixenca Sílvia Munt ha destacat que tot i parlar de personatges amb problemes, no és una producció especialment dramàtica ja que només reflecteix la vida, que ja és especialment dramàtica. En aquest sentit, Munt ha dit que en la ficció com en la realitat s'aprèn de cada fracàs.

Sílvia Munt

Tampoc és una pel·lícula especialment dramàtica, és que la vida és especialment dramàtica . Hem d'anar aprenent de cada fracàs que és el què explica el film.


Colell ha treballat com a directora en 'El dominio de los sentidos' i 'Nosotras', i ha col·laborat fent diverses funcions a 'Origin', 'Rojo', 'Biorxa', 'Made in Barcelona' 'Los mares del sur' o 'Rateta, rateta', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.