L'òpera 'La flauta màgica' arriba avui al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull aquesta nit l'òpera 'La flauta màgica', a càrrec del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. L'obra, una de les composicions més populars de Mozart, arriba a Sant Cugat amb les entrades exhaurides. Diumenge al migdia serà el torn de la programació familiar, amb l'espectacle musical 'Oliver Twist', organitzat per La Xarxa.

'La flauta màgica' és una òpera en dos actes, amb llibret de Felice Romani i basada en el drama 'Il Infanticidio', que es va estrenar al Teatre de la Scala de Milà l'any 1831. És una de les composicions més populars de Mozart, i al Teatre-Auditori es podrà veure en alemany i subtitulada en català. L'òpera beu de la música de ressò popular i d'elements afins al gust alemany, allunyant-se de les normes més rígides de l'òpera italiana. El crític Roger Alier diu que 'La flauta màgica' és una òpera assequible.

Roger Alier

És una òpera popular, no de cort. Estava adreçada a la classe mitja-baixa de Viena. Té una música molt atractiva i poc encarcarada.


L'òpera 'La flauta màgica', que s'inclou dins del Cicle Òpera a Catalunya, arriba aquesta nit al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. Però l'activitat d'aquest cap de setmana al Centre Cultural no s'acaba avui. Diumenge al migdia serà el torn de la programació infantil de La Xarxa. En aquesta ocasió, es podrà veure el muntatge musical 'Oliver Twist', amb direcció de Coco Comín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.