Els Castellers de Sant Cugat, pregoners de la Festa Major 2006


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat seran els pregoners de la Festa Major 2006. L'organització de la festa considera que la colla, que enguany celebra el desè aniversari, mereix ser pregonera per l'arrelament de l'entitat a la ciutat. Els camises verdes llegiran el pregó el dimecres 28 de juny al balcó de l'Ajuntament.

Segons l'alcalde Lluís Recoder, els Castellers mereixen formar part de la llista de pregoners perquè enguany celebren el desè aniversari de la colla. Recoder ha destacat que els camises verdes han arrelat a la ciutat i s'han convertit en una entitat de referència i que porta el nom de Sant Cugat arreu del país.

L'alcalde considera que el prego és una bona ocasió perquè l'entitat continuï donant-se a conèixer a la ciutat.

Lluís Recoder

Vam creure que el pregó és una bona oportunitat perquè els Castellers es donin a conèixer encara més a la ciutat.


L'Ajuntament també valora que els castellers participin a totes les activitats i festivitats del municipi. Els camises verdes actuen per Sant Medir, la Festa Major, les celebracions dels districtes, l'Onze de Setembre i altres festivitats.

Per la seva banda, un dels caps de Castellers de Sant Cugat, Marc Maymó, ha manifestat la seva il·lusió pel fet que la colla s'encarregui de llegir el pregó d'enguany.

Marc Maymó

Encara no hem pensat com ho farem, però ens fa molta il·lusió fer-lo.


Els castellers continuen treballant per descarregar construccions de vuit per a la Festa Major. Segons Maymó, els camises verdes estan a prop d'aconseguir l'objectiu. La colla també ofereix l'aprenentatge de les tècniques de la gralla i el tabal.

Els Castellers de Sant Cugat compten a data d'avui amb 200 membres. En l'actualitat, continuen buscant una seu per a l'entitat, ja que hauran d'abandonar l'Esbart a finals de juliol. La colla contempla utilitzar els baixos de la Casa de Cultura transitòriament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.