Serrat obsequia el públic santcugatenc amb els temes del seu nou disc, 'Mô' però també amb les cançons de sempre


  • Comparteix:

El concert ha tancat una programació que des de setembre ha portat fins al Teatre-Auditori més de 32.000 persones

El concert ha tancat una programació que des de setembre ha portat fins al Teatre-Auditori més de 32.000 persones

El públic santcugatenc ha dedicat una forta ovació a Joan Manuel Serrat, que aquest dijous ha presentat al Teatre-Auditori el seu darrer àlbum, titulat 'Mô'. Durant 2 hores llargues de concert, el cantautor ha repassat els temes d'aquest nou treball en una actuació que ha culminat amb els espectadors d'empeus corejant amb Serrat una de les seves cançons més emblemàtiques: 'Paraules d'amor'. D'aquesta manera, el Teatre-Auditori ha tancat una programació que des de setembre ha portat fins aquest equipament més de 32.000 persones.

Amb les primeres notes, Serrat ha començat a seduir el públic del Teatre-Auditori, tot i deixar molt clar que el concert serviria per presentar el seu darrer treball, 'Mô', i que, per tant, els espectadors no esperessin algunes de les seves cançons més emblemàtiques i antigues.

Tot i això, el cantatutor no ha volgut decebre un públic molt respectuós i molt entregat que ha finalitzat el concert d'empeus, i els ha recompensat amb 2 cançons prou emblemàtiques: 'Cantares' i 'Paraules d'amor'.

La resposta dels santcugatencs ha estat entusiasta, i al costat d'una forta ovació, hi ha hagut fins i tot qui s'ha emocionat fins a les llàgrimes. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta d'una actuació que ha atret tot tipus de públic.

Àngels Solé

Ha sigut un èxit de públic, perquè vam exhaurir les entrades ja fa temps, i a més hi havia gent de totes les edats: molt gran, molt jove... Es nota que el Serrat encara captiva a tothom


El concert de Serrat ha servit per posar punt i final a la programació regular d'aquest curs al Teatre-Auditori. Una programació que des del setembre fins aquest concert ha portat 32.332 espectadors a aquest equipament, tal i com ha explicat la tinenta d'alcalde.

Àngels Solé

Estem molt contents perquè no hi ha millor satisfacció que la que et dóna el públic, i realment Sant Cugat ha agraït i ha valorat molt la programació d'aquest any en la que hem intentat arribar a més públics i a diferents gustos


Recordem que, tot i finalitzar la programació regular, el Teatre-Auditori no tanca les seves portes i que aquest juliol acollirà una actuació de la companyia La Cubana, que presentarà a la nostra ciutat el seu darrer muntatge 'Mamá, quiero ser famoso'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.