La VI Mostra de Curtmetratges comença avui amb la secció de documentals com a principal novetat


  • Comparteix:

Les projeccions es faran a la plaça de l'Om i s'allargaran fins dijous, dia 13

Les projeccions es faran a la plaça de l'Om i s'allargaran fins dijous, dia 13

Aquest vespre comença la Sisena Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat que organitza l'associació 'Curts i Més' i que s'allargarà fins el 13 de juliol. Al llarg d'aquests quatre dies es projectaran una selecció de curtmetratges organitzada en diferents blocs, amb la secció de documentals com a principal novetat. Aquestes jornades se celebraran a l'aire lliure, a la Plaça de l'Om, i l'assistència serà gratuïta.

La VI Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat, organitzada per l'associació 'Curts i Més', aixeca aquesta nit el teló i fins el dia 13 s'hi podran veure una cinquantena de curts de diferents categories.

Una de les novetats de l'edició d'enguany és, precisament, la inclusió en el programa de la secció de curtmetrage documental. Es tracta d'una iniciativa modesta però que busca, any rera any, consolidar-se en el panorama cultural santcugatenc. Així ho ha dit el president de l'associació 'Curts i Més', Daniel Codorniu, que també ha explicat els objectius d'aquestes jornades.

Daniel Codorniu

Conscienciar la gent sobre temes socials, entretenir els ciutadans i fins i tot educar, perquè passar curtmetratges de fora, d'altres cultures, el que fa és enriquir.


L'organització de la Mostra compta amb el patrocini i col·laboració de l'Ajuntament i de diverses empreses i negocis de la localitat. En total, el consistori ha aportat 4.500 euros, dels quals 4.000 provenen de l'àrea de Joventut i 500 de Solidaritat i Cooperació Internacional. Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Donem suport a aquesta inicitaiva perquè és una activitat que podríem emmarcar en tot el que són les propostess de lleure alternatiu, i més en una època com el juliol en què els joves han acabat exàmens.


Totes les sessions es faran a un quart d'onze de la nit a la plaça de l'Om i a cada vetllada una sèrie d'especialistes de cinema faran una explicació prèvia per fer més entenedores les diverses projeccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.