La Cubana actua avui i demà al Teatre-Auditori per presentar 'Mamá quiero ser famoso'


  • Comparteix:

La companyia La Cubana arriba avui i demà al Teatre-Auditori per presentar el seu darrer espectacle 'Mamá quiero ser famoso'. Aquest muntatge proposa una crítica en forma de paròdia sobre la televisió. Les persones que estiguin interessades en assistir a l'espectacle encara poden adquirir entrades d'amfiteatre.

El Teatre-Auditori presenta aquesta nit i demà el darrer espectacle de la companyia La Cubana, 'Mamá, quiero ser famoso'. El muntatge explica la història d'una cadena de televisió anglesa que durant més de 30 anys explota un exitós programa que porta el mateix nom que l'obra i pel qual desfilen tot tipus de personatges: des de nens prodigi i els seus pares fins a aquelles persones que una vegada van ser conegudes i es resisteixen a perdre la fama.

L'obra compta amb 10 actors que interpreten fins a 46 personatges diferents. L'espectacle ofereix l'habitual sentit de l'humor de la companyia però amb un format una mica diferent, amb menys participació i més elements de reflexió. Així ho ha explicat el director de la companyia, Jordi Milán.

Jordi Milán

És una paròdia de nosaltres mateixos, no una paròdia de la televisió o dels programes, és una crítica de nosaltres, de la gent que tot i criticar la televisió que tenim, la continuem veient


'Mamá quiero ser famoso' es va estrenar l'any 2003 i ha fet una gira per diverses ciutats de l'Estat. Ara està completant una petita gira per Catalunya que acaba a la nostra ciutat amb les actuacions d'aquest dijous i demà divendres.

Des de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat que La Cubana torni a Sant Cugat després de l'èxit que va tenir l'any passat amb 'Nats Coco Nats'.

Encara queden localitats lliures a l'amfiteatre per veure l'espectacle. Les persones interessades i que encara no hagin comprat les entrades tenen temps per adquirir-les. Recordem que també es poden comprar una hora abans de l'inici de l'espectacle a taquilla a meitat de preu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.