El Teatre de la Unió reforça l'oferta infantil i els muntatges alternatius en la temporada de tardor


  • Comparteix:

El Teatre de la Unió Santcugatenca estrena temporada de tardor amb una programació alternativa a la del Teatre Auditori. L'entitat centenària oferirà 18 espectacles amb l'objectiu d'atraure al públic de totes les edats. Destaquen els muntatges 'L'ombra de Toni Albà' o 'Els Lunnis'. Com a novetat, la Unió aposta per deixar lliures dos dies de la programació per tal que ciutadans i entitats realitzin espectacles completament improvisats.

La companyia resident del teatre de la Unió, Mite-les, obrirà la programació de tardor amb l'obra 'Crispetes' de Tamzin Townsend el proper 6 d'octubre. A continuació, desfilaràn per l'escenari de La Unió fins a 17 espectacles dirigits a totes les edats, prestant especial interès als muntatges adreçats a infants menors de 7 anys i a les obres de petit format.

Segons els programadors del Teatre de La Unió, enguany han volgut potenciar estils de teatre que a Sant Cugat "es veuen poc" o no tenen cabuda al Teatre Auditori. Christian Treceño és el programador d'aquesta entitat.

Christian Treceño

La programació està encarada en potenciar formats i estils de teatre que a Sant Cugat es veuen poc, des de titelles per adults o d'altres muntatges que al Teatre Auditori no es poden realitzar.


Com a novetat, el Teatre de la Unió aposta per deixar lliures dos dies de la programació per tal que ciutadans i entitats realitzin espectacles espontaniïs els divendres 24 de novembre i 1 de desembre. D'altra banda, la companyia de Toni Albà oferirà dos espectacles, 'M.A.M.' i 'l'Ombra de Toni Albà' els dies 3 i 19 de novembre respectivament. L'oferta infantil comptarà amb els espectacles de titelles i mims com 'Nonata' de la companyia Tus botas, el 29 d'octubre o els exitosos 'Los Lunnis', el 17 de desembre, reforçant així l'oferta del Teatre Auditori.

Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha felicitat a la junta de La Unió pel "pas endavant" que ha fet amb aquesta programació perquè ha sabut entrocar el públic santcugatenc actual amb les obres de petit format o més alternatives.

Àngels Solé

Hi hagut un esforç per part de la junta de La Unió per tal de posar de manifest que volen entroncar amb el Sant Cugat més contemporani que també necessita veure obres de petit format que no es fant al Teatre Auditori.


Recordem que els cursos i tallers de la Unió Santcugatenca obriran les seves portes de nou a partir del mes d'octubre amb el grup Mediterrània, el grup de teatre Fila Zero o el taller de teatre Sílvia Servan, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.