Miguel Poveda aconsegueix posar dret el públic del Teatre-Auditori amb un recital de poemes musicats


  • Comparteix:

El cantaor s'ha sumat al sisè Festival de Poesia de Sant Cugat amb un particular homenatge a la poeta d'honor, Montserrat Abelló

El cantaor s'ha sumat al sisè Festival de Poesia de Sant Cugat amb un particular homenatge a la poeta d'honor, Montserrat Abelló

El públic del Teatre-Auditori es posa dempeus per aplaudir el cantaor Miguel Poveda en un recital marcat per una gran sensibilitat artística. Poveda ha ofert 'Cantes clásico' i 'Desglaç' en un espectacle que ha comptat amb la presència d'artistes com Montserrat Abelló i Maria del Mar Bonet entre el públic.

Davant d'un públic amant de la poesia, el 'cantaor' Miguel Poveda ha ofert un recital d'alta qualitat i marcat per la sensibilitat musical i artística.

En la primera part, Poveda ha mostrat les seves arrels artístiques a través una selecció de temes tradicionals del flamenc i de l'obra 'Cante Clásico'. Ja a la segona part, el concert ha continuat amb 'Desglaç', una selecció de poetes catalans feta pel mateix artista i on no hi ha faltat noms com Maria Mercè Marçal, Jacint Verdaguer, Gabriel Ferrater, Josep Piera, Sebastià Alzamora, Narcís Comadira, Joan Margarit, Joan Brossa o Enric Casasses.

Al finalitzar el recital, el públic del Teatre-Auditori ha recompensat la sensibilitat i l'entrega de l'artista posant-se dempeus. Així ho ha explicat el mateix Poveda.

Miguel Poveda

De tots esl concerts que he fet, puc dir que aquest és el que més he gaudit.


Pel que fa al públic, les valoracions no podien ser millors. Tot i que alguns han trobat a faltar una mica més de flamenc, la majoria han sortit molt satisfets i fins i tot emocionats.

Públic

Molt bo, realment ha estat molt bé / genial, molt bonic, m'he quedat amb les ganes d'una mica més de flamenc però molt bé / molt emotiu


Acompanyat del guitarrista 'Chicuelo', un contrabaix, un piano i percussió, el 'cantaor' de Badalona ha volgut aportar el seu gra de sorra al sisè festival de Poesia de Sant Cugat. Ho ha fet retent homenatge a la poeta d'honor d'enguany, Montserrat Abelló, a la que li ha dedicat algunes de les seves poesies musicades.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.