El Correllengua demana potenciar el català com a llengua vertebradora del país


  • Comparteix:

El Correllengua ha arribat aquest dissabte a Sant Cugat. Sota el lema 'Una llengua viva, un poble en marxa', la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) i Acció Cultural del País Valencià han omplert la plaça de l'Om d'activitats per a totes les edats amb l'objectiu de potenciar un major ús del català en tots els àmbits.

Activitats infantils amb animació, tallers, l'exposició del 'Bosc de les paraules adormides' i una xocolatada han servit, aquest dissabte, per donar el tret de sortida al Correllengua 2006 a la nostra ciutat. Els actes han continuat amb una mostra de cultura popular i tradicional a càrrec dels Bastoners i del Grup Mediterrània, la lectura del manifest d'aquest any i una actuació de Jaume Arnella.

Enguany la CAL i Acció Cultural, han presentat la iniciativa sota el lema 'Una llengua viva, un poble en marxa', per potenciar una llengua que 'vertebra' el país. Així ho ha destacat, el representant de la CAL a Sant Cugat, Bernat Pros.

Bernat Pros

La llengua és com la columna vertebral de Catalunya i per això ha destar viva i estar en marxa


Les activitats del Correllengua a Sant Cugat continuaran avui, dilluns, amb el sopar-tertúlia 'Frankfurt, l'oportunitat perduda?' a dos quarts de nou a l'espai Terra Dolça. L'acte comptarà amb la presència dels escriptors santcugatencs Víctor Alexandre Xavier Escura i l'editor de la revista Enderrock, Lluís Gendrau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.