Més de 1.200 persones escullen el proper Caparrot de l'any


  • Comparteix:

El santcugatenc Rogeli Pedró, últim Caparrort santcugatenc

El santcugatenc Rogeli Pedró, últim Caparrort santcugatenc

Sant Cugat ja té Caparrot de l'Any 2007, tot i que el nom escollit no es farà públic fins la propera Festa Major. Més de 1.200 persones han votat entre els candidats Joan Llamas, Miguel Vila, Josep Maria Félez, Pere Xercavins i Toni Canas.

Durant l'última edició de la Festa de Tardor, un total de 1.200 persones van introduir el seu vot a la vintena d'urnes distribuïdes per les parades de la mostra d'entitats. Tot i que el Caparrot de l'any 2006 ja està triat, els organitzadors no donaran a conèixer el veredicte fins la propera Festa Major.

Així ho ha explicat el president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, José Luis Sánchez, que ha valorat molt positivament la participació dels santcugatencs.

José Luis Sánchez

La valoració és positiva perquè és la vegada que més gent ha participat. Ara ja tenim Caparrot però ens toca esperar fins la Festa Major.


Els cinc candidats proposats en aquesta edició per les entitats de Sant Cugat han estat el desaparegut Joan Llamas, vinculat al món teatral i associatiu santcugatenc; el comerciant Miquel Vila; el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez; el professor santcugatenc Toni Canas i Pere Xercavins, membre de la comissió del 'Paga-li, Joan'.

José Luis Sánchez ha admès que enguany esperaven més candidatures. El responsable de la iniciativa ha afegit que hauria estat desitjable que hi hagués alguna dona entre els candidats, ja que 'també fan coses per la ciutat'.

José Luis Sánchez

Hem canviat una mica el sistema de proposició de candidatures i enguany esperàvem més candidats i també esperàvem alguna dona.


Els responsables dels Caparrots també es proposen aconseguir que aquesta iniciativa cultural tingui una normativa que reguli cada any els terminis dels procés d'elecció del Caparrot, que impulsi la integració del col·lectiu a la Federació de Caparrots de Catalunya i que aconsegueixi que els Caparrots ballin el 'Paga-li Joan' a la propera Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.