El Correllengua passa per Sant Cugat reclamant la unitat de la llengua catalana


  • Comparteix:

Carla Mercader en un moment de la lectura del manifest

Carla Mercader en un moment de la lectura del manifest

El Correllengua va passar dissabte per Sant Cugat exigint que la llengua, la cultura i la nació catalana siguin reconegudes internacionalment. Aquesta és la petició que fa el manifest del Correllengua d'enguany, escrit per l'escriptora valenciana Gemma Pasqual, i que dissabte va llegir a la plaça d'Octavià la jove actriu, Carla Mercader. Abans de fer-se l'acte de lectura del manifest, la plaça es va omplir de gent que va participar en les activitats lúdiques preparades pels membres de la secció local de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, la CAL.

'La nostra pàtria és la nostra llengua'. Amb aquesta frase de Joan Fuster comença el manifest del Correllengua 2002, que dissabte va llegir a la plaça d'Octavià la jove actriu, Carla Mercader. El manifest defensa el dret d'ús de la llengua catalana en tots els àmbits de la vida quotidiana. A més defensa el dret de l'ensenyament del català. Escoltem les exigències del manifest, llegides dissabte per Carla Mercader.

Carla Mercader

Ens comprometen a defensar la nostra llengua en qualsevol indret del territori


El membre de la CAL, Bernat Pros, va explicar dissabte que el Correllengua defensa la unitat del català en tots els territoris de parla i cultura catalanes.

Bernat Pros

L'objectiu del Correllengua és defensar la unitat del català en tot el territori


El Correllengua va passar per Sant Cugat acompanyat d'un seguit d'activitat lúdiques, organitzades per la CAL, que van omplir de ciutadans la plaça d'Octavià. Entre les assistents hi havia representants del món polític com la regidora de Comunicació, Marta Subirà, el regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, i el president d'ERC a Sant Cugat, Eduard Pomar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.