L'artista de Begur Santi Carreras exposa a la Canals Galeria d'Art fins el 3 de novembre


  • Comparteix:

Una de les obres de Santi Carreras

Una de les obres de Santi Carreras

Santi Carreras és l'artífex de la nova mostra de la Canals Galeria d'Art. El ferro, la tela o el collage, combinada amb la serigrafia, són la targeta de presentació d'aquest artista de Begur, que encapçalarà una nova etapa dedicada a noms de fora de Sant Cugat.

'Pensaments' és una aposta arriscada que juga amb les formes geomètriques integrades per paraules inconnexes. Santi Carreras defuig dels encasellaments i senyala la dificultat de definir la seva obra com una de les seves característiques:

Santi Carreras

La meva obra és difícil d'encasellar


L'obra de l'artista s'emmarca en l'anomenat expressionisme oníric i s'ha obert en els darrers anys a les tendències més conceptuals de l'art. Pensaments és un recull de treballs inèdits inspirats en el paisatge, el cos humà i les lletres. Carreras vol que aquesta exposició permeti al públic entrar en una altra dimensió:

Santi Carreras

El públic no ha de buscar una representació exacta de la realitat


Després de la seva última exposició a la ciutat, l'any 1995, Carreras ha valorat positivament el seu retorn. Carreras obre una nova etapa a la Canals dedicada a artistes catalans. 'Pensaments' es pot visitar fins el 3 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.