Els espectacles familiars ompliran les places i carrers amb el programa municipal 'Uaal·la!'


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha presentat el programa 'Uaal·la! Activitats Familiars de Carrer', que omplirà les places de la nostra ciutat d'espectacles infantils gratuïts. Amb aquesta iniciativa, l'equip de govern vol incrementar l'oferta d'oci familiar i a la vegada dinamitzar el comerç al nucli històric. Aquest dissabte tindrà lloc el primer espectacle a la plaça d'Octavià.

Les places de la nostra ciutat acolliran a partir d'aquest dissabte activitats lúdiques per a tota la família organitzades per l'Ajuntament. Aquesta iniciativa té l'objectiu de completar l'oferta infantil amb espectacles gratuïts al carrer perquè els nens i els seus pares se'ls trobin mentre passegin pel centre de la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica la idea d'aquesta nova proposta.

Lluís Recoder

Donar un servei a les famílies, omplir de vida els carrers i dinamitzar el centre històric de la ciutat.


Les activitats familiars del programa 'Uaal·la!' tindran lloc cada dissabte a alguna de les places de la ciutat. Durant les festes de Nadal s'interromprà el programa perquè l'Ajuntament ja ofertarà el tradicional 'Nadal a l'Envelat'. Hi haurà espectacles de diversa mena: animació, titelles, pallassos i tallers de música.

La regidora d'Igualtat i Participació, Marta Subirà, explica les activitats que s'hi faran.

Marta Subirà

Es tracta d'activitats que volem que siguin molt interactives i participatives, tant pels nens i les nenes com pels pares.


Subirà ha explicat que s'han buscat activitats que incorporin valors intergeneracionals i potenciar el contacte amb la ciutat, el civisme i la relació entre pares i fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.