La masia de Torre Blanca torna a obrir les portes dissabte, amb la inauguració del Casal de Joves


  • Comparteix:

El Casal de Joves de la masia de Torre Blanca s'inagura aquest dissabte amb l'objectiu de convertir-se en el centre neuràlgic d'activitat dels joves de la ciutat. La celebració començarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins a les deu de la nit amb un correfoc a càrrec dels Diables de Sant Cugat.

Els actes d'inauguració comptaran amb la participació de diverses associacions juvenils del municipi com els Castellers de Sant Cugat, els Diables, les Joventuts Musicals, la formació Riff Gnawa i l'associació artística Oju!

La celebració estarà presidida per l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, que inauguraran el nou casal. Paral·lelament, i a la mateixa hora, començaran diverses activiats com una mostra de música clàssica amb les Joventuts Musicals, una mostra de música bereber amb la formació Riff Gnawa, una mostra de curtmetratges de Curts i Més, i una sessió de música ambient a càrrec de l'associació artística Oju!.

Els actes també inclouran una exposició de fotografia de Pere Albiac a la sala Noble del Casal i un espai de jocs de taula d'arreu del món.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica amb quina finalitat neix el Casal de Joves de Torre Blanca.

Toni Ramon

El Casal de Joves de Torreblanca neix amb la voluntat que sigui el centre neuràlgic de l'activitat jove del municipi.


Al punt de les sis de la tarda, la inauguració es remullarà amb una copa de cava i s'oferirà un berenar als assistents.

El programa d'activitats del Casal de Joves de Torre Blanca s'estructurarà en 4 línies diferents: formació complementària, divulgació de la cultura, programa d'oci alternatiu i espectacles de petit format.

El director del Casal de Joves, Joan Carles Busquets, explica com es duran a terme les diferents activitats.

Joan Carles Busquets

Es basa en un projecte de participació. Això vol dir que és un procés circular. Agafarem les propostes i les convertirem en activitats. Nosaltres farem el paper d'intermediaris.


El nou casal comptarà amb espais tan diversos com sales d'estudi, una alternoteca i una sala amb 15 ordinadors, a més de dues sales d'assaig musical insonoritzades. L'horari serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda i de 5 de la tarda a les 12 de la nit. Dissabte, l'horari serà de 10 a 2 del matí i de 5 a 9 de la nit. Tot i això, també es podran organitzar puntualment activitats fora d'aquest horari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.