Artistes internacionals homenatjaran Leonard Cohen al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Acords amb Leonard Cohen' homenatjarà aquest dissabte el poeta i músic canadenc amb motiu del cinquantè aniversari de la publicació del seu primer llibre de poesia. Artistes com Luis Eduardo Aute, Toti Soler i Elliot Murphy, entre d'altres, participaran en l'espectacle que acollirà el Teatre-Auditori.

'Suzanne', 'Chelsea Hotel' i 'Bird on the wire' són algunes de les cançons que interpretaran els artistes convidats a l'espectacle. El rapsode i periodista Constantino Romero oferirà una lectura de textos de Cohen que enllançarà les cançons.

Escoltem Romero.

Constantino Romero

Ara puc exposar Cohen a l'escenari amb una magnífica companyia artística.


El muntatge s'inclou en la programació del 12è festival de cançó Barna Sants. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, destaca que 'Acords amb Leonard Cohen' és el primer espectacle de Barna Sants que arriba a Sant Cugat.

Àngels Solé

És un honor que el Teatre-Auditori participi per primera vegada al Barna Sants.


Altres artistes com Adam Cohen, Gerard Quintana, Toti Soler i Santiago Auserón també interpretaran cançons de Cohen. Els cantants estaran acompanyats per músics com el guitarrista Kevin McCormick i l'acordionista i cantant Jabier Muguruza. Finalment, la cantant Suzanne Vega no podrà assistir al festival per motius personals.

Escoltem el director del Barna Sants, Pere Camps.

Pere Camps

És un concert que homenatja un dels millors cantautors del segle XX.


L'espectacle es va estrenar l'any passat i va recórrer diverses ciutats de Catalunya. La discogràfica DiscMedi editarà un CD i DVD de l'espectacle, amb la col·laboració de TVC, tot i que se'n desconeix la data de sortida al mercat. L'àudio i la imatge es gravaran al Teatre Auditori. L'entrada a l'homenatge a Leonard Cohen costa 60 euros. L'espectacle començarà a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.