El Circ Raluy arriba aquesta setmana al Parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

La màgia del Circ Raluy arriba a Sant Cugat. El Parc de la Pollancreda acollirà la carpa des d'aquest dijous i fins el diumenge 18 de febrer. El Globus de la Mort és l'espectacle estrella del circ, que també acull malabaristes, equilibristes i pallassos. L'espectacle ha rebut premis del Ministeri d'Educació i Cultura, entre d'altres guardons.

El Parc de la Pollancreda serà l'espai on s'instal·larà la carpa del Circ Raluy. L'espectacle té una durada de dues hores i inclou espectacles de malabaristes, equilibristes, trapezistes i pallassos.

L'acte estrella és l'anomenat Globus de la Mort, com explica un dels responsables del circ, Lluís Raluy.

Lluís Raluy

Són uns motoristes que circulen per una bola de ferro a gran velocitat.


L'espectacle es representarà a dos quarts de set, de dilluns a divendres. Dissabte, a dos quarts de cinc i a les set de la tarda. Diumenge es farà una triple sessió, a un quart d'una del migidia, a dos quarts de cinc i a les set de la tarda.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del mateix circ o al Servicaixa. El preu oscil·la entre els 15 i els 30 euros. Al llarg dels deu dies, hi ha una oferta especial en què un nen tindrà l'entrada gratuïta si l'acompanya un adult.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.